Gør noget godt for dig selv

Invester din sundhed i et personligt trænings forløb 

Vælg din personlige træning

Individuel træning

Vi er alle forskellige og har forskellige mål - derfor er den individuelle personlige træning et skræddersyet forløb hvor udgangspunktet er dig. Du har måske et ønske om, at få styr på den træning, du allerede er i gang med - "gør jeg øvelserne teknisk rigtigt, så jeg ikke får skader?" Eller "jeg har svært ved, at holde motivationen, når jeg først er kommet i gang" eller "jeg vil rigtigt gerne tabe mig og denne gang holde mit vægttab, så jeg fremover slipper for slankekure". Brug personlig træningsforløbet til, at få opstartet korrekt, hjælpe dig gennem til målet og ikke mindst til fastholdelse efter du er i mål. Kontakt mig for hvilket forløb, der vil passe til dine ønsker og mål.

Coaching

Har du brug for hjælp til struktur på f.eks din hverdag og livsstil, så er et coaching forløb måske det rigtige for dig.
Jeg tager udgangspunkt i dit liv, dit arbejdsliv, dine vaner osv. der netop danner rammen om din hverdag og den tid du har til rådighed. Måske har du et ønske om at ændre nogle ting i dit liv, men føler, at det er svært, at få implementeret f.eks en sundere livsstil i en travl hverdag. Jeg kan hjælpe, støtte og guide dig til, at dette lykkes. 
Kontakt mig hvis du har brug for vejledning, støtte og motivation gennem samtaler, walk and talk mv.