Holdtræning ude eller inde

Sammen træner vi bedre -  Vælg mellem outdoor fitness eller holdtræning indendørs i salen.

Indendørs hold - koncept timer

Body Plus

Muskeludholdenhed for hele
kroppen. Vi træner først med de store muskelgrupper og derefter de mindre. Der arbejdes i et helt musiknummers varighed (ca. 3 min.) for hver muskel, så der er tale om udholdenhedstræning med lav vægt. Timen afsluttes med mave/lænd og stræk. Hele træningen udføres til musik - så motivationen og humøret holdes i top. Se tider og tilmelding via online booking

Functional - Total body

I denne time arbejder vi med egen kropsvægt og funktionelle øvelser - vi arbejder med hele kroppen og anvender udstyr, som TRX-stropper, Reb (cardio/puls), Slamball, kettlebells mv. - Timen henvender sig til alle, der ønsker en effektiv træning på en sjov og anderledes måde. Teknikker til øvelserne bliver grundigt gennemgået, så deltagelse kræver ingen forudgående kendskab til træningsformen.

Tabata/Stretch

Denne time er opdelt i en puls-sektion på 30 min. og derefter 30 min. med smidighedstræning.I de første 30 min. arbejder vi med intervaltræning for at få pulsen op. Vi træner i korte intervaller af ca. 30 sek. med 15 sek. pause på forskellige poster, så hele kroppen bliver træner. Den anden 1/2 del af timen - 30 min. arbejder vi med smidigheden. 
Vi udspænder muskler og bindevæv, så din bevægelighed forbedres. Du behøver ikke, at være smidig, inden du starter på holdet - alle kan deltage. Der tages altid hensyn til evt. skader.

Indendørs hold

Yoga

På yoga timerne vil du blive guidet gennem klassiske hatha yoga stillinger, der vil udfordre din styrke, smidighed og balance. Der vil være en variation af dybe stræk og et blidt flow og fokus på åndedrættet. Timen afsluttes altid med afspænding. Du vil gå fra timen med en følelse af, at have været god ved dig selv, din krop og dit sind. Alle kan være med og det kræver ikke at man har dyrket yoga tidligere for at kunne deltage.
Lige pt tilbydes yoga tirsdag aften.


Underviser på yogatimen tirsdag: Lotte Havsholm

Fatburner/MBL

På denne time arbejder vi både med hjerte-kredsløbstræning - (pulstræning) og styrketræning af områderne mave, baller og lår. Pulstræningen kan være både aerobic-serier til 80' og 90'er musik. og intervaltræning med længere serier af pulstræningsøvelser (ca. 2 min. ad gangen).
Formålet med timen er optimal fedtforbrænding, samtidig med toning af mave/baller/lår. 
Vi afslutter timen med let stræk.

Livsstilsholdet

Livsstilholdet varer 4 uger og vi arbejder med, at finde balancen. Den sunde balance mellem den rigtige kost og den passende mængde motion. I en travl hverdag med arbejde, vasketøj, indkøb og familieaktiviteter kan det være svært, at finde tid og energi til, at få spist rigtigt og motioneret. Livsstilsholdet starter med et oplæg/foredrag, hvor vi berører disse udfordringer og vi arbejder undervejs i alle 4 uger med, at tale om jeres oplevelser og erfaringer med, at få implementeret den sundere hverdag og jeg giver jer løbende ideer og indsigt i at skabe og få plads til sundheden i jeres hverdag. Livsstilsholdet er hverken et "quick-fix" eller en slankekur - men et skridt på vejen til en permanent sundere livsstil.

Outdoor Fitness - Puls og styrke

Outdoor time - vi arbejder med både styrketræning og pulstræning.Vi starter ofte med at gå til opvarmning. 
Derefter anvender skovens naturlige terræn, således, at når der kommer lidt bakker, bruger vi dem til at få pulsen op. 
Alle kan deltage, da man kan vælge, at gå hele vejen eller være med på de kortere strækninger, hvor vi løber. 
Vi "henter" hinanden, således, at dem, der vælger at løbe vender om og henter de gående. På denne måde kan vi være sammen som hold på hele ruten.
Undervejs veksler ml. at styrketræne og løbe/gå. 
Vi afslutter timen med udstrækning.
En super både træningsmæssigt effektiv time, med plads til social snak og hyggeligt samvær.