Sund kost der fungerer i din hverdag

Sund kost er vigtig - få hjælp til en sundere hverdag uden besvær

Kostvejledning

Kostvejledning

At arbejde for at få et sundere liv indbefatter både kosten og motionen. Ingen af de 2 bør stå alene.
Det bedste resultat hvad enten det er vægttab eller bare en sundere livsstil, så opnåes dette bedst ved, at have et aktivt liv og en balanceret sund kost i sin hverdag.
På denne måde er der plads til at nyde livet - kort sagt finde balancen. Måske tænker du allerede, at det lyder som "en for stor mundfuld" for mig. Jeg har forsøgt, at "holde kostplanen" eller jeg har forsøgt, at "få motionen ind i min hverdag", men det holder desværre kun kort.
Lad mig sige det kort - jeg forstår dig godt!
Det er ikke nemt - men det er muligt - tro mig.
Det kræver tålmodighed, indsats og professionel hjælp - til at komme i gang.

Hvorfor kostvejledning?

Kosten betyder meget - det er vores energi, vores brændstof og vores byggestene til kroppen. Jeg tænker sundhed i balance, når jeg taler om kost.
Med dette mener jeg, at vi skal leve - der skal være plads til "hyggen" om det så er isen, de søde sager, rødvinen eller den gode mad - så må der gerne være plads til dette. I en travl hverdag med job, familie, fritidsaktivteter mv. er det vigtigt, at tilberedelsen af måltiderne ikke bliver for uoverskuelige og for tidskrævende. Man kan sagtens lave sund, nærende og velsmagende mad, som hverken er dyr eller tager for lang tid at forberede.

Om dit mål er at tage på i vægt, tabe vægt eller blot spise sundere - så er hjælpen "lige rundt om hjørnet".